میلگرد استیل 420 چیست؟

خرید میلگرد استیل

میلگرد استیل 420 از نمونه های فولاد نسوز است. این فولاد با نام ۱٫۴۰۲۱ شناخته می شود. در صنعت ، نیاز به فولاد و قطعاتی می باشد که بتوانند در دمای بالا مقاوم بمانند به همین دلیل این فولاد ها تولید شد تا این نیاز بر طرف شود. این فولاد ها در برابر گاز ها ، عوامل جوی و حرارت بسیار مقاوم هستند.این نوع استیل از استنلس %۰٫۱ کربن، سیلیسیوم، منگنز، فسفر، گوگرد و کروم است.

خواص استیل 420

  • سختی برینل: 230HB
  • مدول الاستیسیته: 200 گیگاپاسکال
  • مقاومت کششی: 950-700 مگاپاسکال
  • میلگرد نرم بدون آج (A1)

کاربرد میلگرد استیل 420

صنعت خودرو، تجهیزات هیدرولیک، صنعت پتروشیمی، صنایع غذایی و آشامیدنی، مهندسی مکانیک

انواع میلگرد ها

1- میلگرد استیل نگیر

2- میلگرد استیل نسوز

3- میلگرد نرم بدون آج (A1)

میلگرد استیل نگیر

این میلگردها نسبت به میلگردهای بگیر کروم بیشتری دارند و به دلیل داشتن نیکل قدرت جذب آهنربا را ندارند، اما در برابر زنگ زدگی مقاوم شده و تحت عناوین استنلس استیل یا فولاد ضدزنگ شناخته می شوند. گفتنی است که استیل های گرید 304 و 316 و دیگر اعضای سری 300 (استنلس استیل آستنیتی) عضو همین دسته می باشند. 

میلگرد استیل نسوز

در مواردی تحمل حرارت همه آنچیزی است که از فولاد در دسترسمان می خواهیم، در نتیجه استیل های گرید 309 ، 310 و 321 به نحوی طراحی و ساخته می شوند تا قادر به تحمل دمای های بالا (این دما در مورد آلیاژهای 321، 309 ، 310s و 310 به ترتیب 700، 1000، 1100 و 1200 درجه سلسیوس می باشد.) بوده و قادر باشند تا در بدنه ماشین آلات یا مسیرهای هدایتی که سیالی داغ را حمل می کنند نیز ساختار مقاوم خود را حفظ نمایند.

میلگرد نرم بدون آج (A1)

این میلگرد با تنش جاری ۲۳۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تنش گسیختگی ۳۸۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی پلاستیکی (در زمان گسیختگی) ۲۵ درصد بعنوان میلگرد نرم شناخته شده و عمدتا بصورت صاف و بدون آج می باشد. این میلگرد برای آهنگری و تغییر شکل و انجام عملیات جوشکاری بر روی آن مناسب است و بطور کلی بعنوان یک میلگرد داکتیل شناخته می شود.

تفاوت میلگرد A2 و A3 چیست ؟

یکی از راه های شناسایی این دو محصول شکل آج آن ها می باشد. شکل آج A2 به صورت منفرد و موازی و در میلگرد A3 به صورت ضربدری و هفت و هشت می باشد. در طراحی پی از محصول طولی A3 و میلگرد عرضی A2 استفاده می شود. میلگرد A3 تردتر و شکننده تر بوده ولی A2 انعطاف پذیرتر می باشد. اگر آج محصول به صورت فنری باشد از نوع A2 است. در حقیقت آج این دو نوع محصول با یکدیگر کاملا متفاوت می باشد ولی بع علت سوء استفاده بعضی از تولیدکنندگان میلگردهایی در بازار عرضه می گردند که از لحاظ آج مانند A3 بوده ولی از لحاظ مقاومت شیمیایی و فیزیکی همانند نوع  A2 می باشد. برای اطمینان بیشتر این محصولات بایستی پیش از خرید آزمایش شوند.

انواع کاربرد میلگرد ( آرماتور )‌ در بتن

میلگردها به شکل‌های مختلف در اعضای بتنی مسلح مورد استفاده قرار می‌گیرند که معمولاً در نقشه‌های سازه‌ای‌، بطور دقیق تریسم میشوند. کاربردهای مختلف آنها را در زیر ذکر میکنند.

میلگرد استیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − چهار =